Jestem dyplomowaną dietetyczką i specjalistką od makrobiotyki. Prowadzę lekcje gotowania i udzielam konsultacji dietetycznych, których zadaniem jest przede wszystkim profilaktyka. W swojej praktyce poznałam wiele dróg i sposobów dbania o zdrowie. Moją własną drogą stała się jednak makrobiotyka. Tajniki tej diety zgłębiłam pod okiem wielu wspaniałych nauczycieli. Naukę rozpoczęłam w Ośrodku Edukacji Makrobiotycznej we Wrocławiu, a kontynuowałam w Kushi Institute w Holandii, gdzie byłam studentką szkoły Art of Life. Miałam szczęście uczyć się od najlepszych. Bożena Ryszawska-Grzeszczak, Bożena Schleicher, Adelbert i Wieke Nelissen, Philip Janetta, Alex Jack, Michio Kushi – to osoby, dzięki którym zyskałam bardzo cenną wiedzę i – przede wszystkim – wspaniałą przygodę.

Tel. 606 87 07 88